3 magyar igazság

Október 13.
Élete eddigi legnagyobb sikerét érte el a HADIK Rallye Team kettőse, Hadik András és Juhász István, hiszen megnyerték a 2009-es Országos Rallye Bajnokságot. A komlói versenyen az ORB második helyén végzett páros egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, és minden futamon pontot szerezve, meggyőző fölénnyel bizonyult a legjobbnak idén. Hab a tortára az N csoport és az N/4-es kategória bajnoki címe is.

Hadik András: Egyelőre még bele sem gondoltam mi történt, hiszen jelen pillanatban még azzal foglalkozom, hogy befejeződött a Komló Rallye és itt elég jó eredménnyel zártunk, hiszen a második hely megfelelő, főképpen, hogy nem egész 5 másodperc döntött az elsőségről. Szerintem majd pár nap múlva fog csak letisztulni bennem, hogy az első ORB bajnokságot mi nyertük meg. Hatalmas munka van egy ilyen bajnoki cím mögött, és azt hiszem idén mindenki mindent megtett azért, hogy most itt állhassunk a dobogó legtetején. A kocsi kiforrta magát, semmi nagyobb probléma nem volt vele, s nekünk is sikerült megszoknunk a technikát. De a siker elérésben szerepet játszottak a szlovák versenyek is, hiszen a sok versenykilométer nem hagyta, hogy kijöjjek a gyakorlatból. Ugyanakkor az egész csapat remekül dolgozott, hiszen évközben volt feladatunk bőven. Sajnos én is hibáztam egyet még Lengyelországban, de utána sikerült 100%-osan és meglehetősen rövid idő alatt talpra állítani a Subarut, hogy ismét bajnoki pontokért versenyezhessünk vele. Köszönettel tartozom mindenkinek, akik a siker részesei voltak, a csapatomnak, a szponzoroknak, a családomnak, barátaimnak, segítőimnek!

Nem tervezem még az idei évre a kesztyűm szögre akasztását, hiszen november elején még van egy szlovák bajnoki futam Kassán, ahol, ha lehetőségünk lesz rajthoz állunk!