Tét nélküli száguldás!

Október 9.
A Suzuki Team Hungary párosa, Ollé Sasa és Czakó Janek már Super1600- as magyar bajnokként várja az évadzáró, komlói viadalt...

Ollé Sasa-Czakó Janek: "A hétvégén kerül megrendezésre a Komló Rali, ami teljesen a felkészülés jegyében zajlik, megpróbáljuk előkészíteni a következő évet. Így tét nélküli a küzdelem. Versenykörülmények között szeretnénk kipróbálni a különböző végáttételeket, beállításokat, hogy jövőre meg tudjuk védeni bajnoki címünket. Alapvetően nézzük a vetélytársak eredményeit, hiszen ahhoz viszonyítunk, de nincs nagyon miért hajtanunk, hiszen se "A" abszolútban, se a kategóriában már nem tudunk előrébb lépni. Jelen állás szerint a kategóriában csak ketten indulunk, Bútor Robi és én, így ő lesz az, akihez mérhetjük magunkat, hozzá képest gyorsulhatunk. Úgy gondolom, jövőre is marad ez a felállás, ha csak valami csoda nem történik a gazdaságban, mi ezzel a Swifttel megyünk tovább...

Természetesen szeretnénk, ha kapna némi fejlesztést az autó, mert 2005-2006. óta a konstrukció nem változott, de kaptunk ígéreteket, ami bizakodásra ad okot. Robi lesz a 2010-es évben is a legfőbb riválisunk! A Suzuki jövőre teljesen visszavonul a rali világbajnokságból, de ebben az autósportban egyetlen márka sem tud 100%-osan kiszállni, hiszen az autók már adottak. Bízom abban, hogy ez a fokú hanyatlás, végre változni fog és új erőre kap az autógyártás.

A Komló rali tulajdonképpen a Mecsek rali új köntösben, kedveljük ezeket a pályákat, a körgyorsaságit különösen, azt hiszem az időjárás lesz a legnagyobb ellenfelünk, illetve az autó. Így év végén több technikai alkatrésznek kezd lejárni a kilométere, remélem nem lesz semmi műszaki problémánk!

Szeretnénk ismét külön köszönetet mondani támogatóinknak, akik ebben a nehéz gazdasági helyzetben is mellettünk tették le voksukat!”

Köszönjük támogatóinknak!

Suzuki Team Hungary