Balogh Jani ott folytatja, ahol abbahagyta

Október 6.
A Nyírség Ralira állt úgy össze Balogh János és Zentai Kornél autója, ahogyan azt a versenyzők az év elején elképzelték. A Komló Ralira így aztán nem maradt más hátra, minthogy finom hangolják a Mitsubishit és újra harcba szálljanak az N csoport élmezőnyével.

Balogh János: - Sok dolog merült fel bennünk, hogy hogyan zárjuk az évet. Gondolkoztunk rajta, hogy esetleg külföldön induljunk egy versenyen, hogy tapasztalatot szerezzünk, új pályákon tanuljunk. De aztán úgy gondoltuk, hogy a Nyírség Ralira annyira jó lett az autó, hogy ezt mindenképpen tovább akartuk vinni. A Komlón szerzett tapasztalatok pedig jövőre hasznosak lehetnek a magyar bajnokságban, ezért döntöttünk emellett a verseny mellett.

- Bár a Nyírség Ralin kiestünk, az autó nagyon jó lett. Még soha nem éreztem magam ennyire jól versenyautóban, úgyhogy mindenképpen megérte azt a sok munkát, amit belefektettünk. Éppen ezért is várom piszkosul a versenyt. Pénteken tesztelünk, akkor még finom hangoljuk az autót.

- A pályákat még nem láttam, de ahogy az időjárás előrejelzést nézem, inkább azzal lesz nagyobb gondunk. Egyelőre az előjelzés is naponta változik. Előfordulhat eső, hideg, meleg, úgyhogy mindenre fel kell készülni. Érdekes taktikai csata várható. Mivel egy nap zajlik a verseny, ha hibázol, nem nagyon van időd javítani.

- A versenyen lesz a csapatvezetőnk születésnapja, és megígértem neki, hogy egy jó eredménnyel ünnepelhetünk. Szeretném betartani az ígéretemet.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei: Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Méda-Star Kft, Zár-Vasalás '97 Zrt, Jet Transport Kft., Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.