WRC-vel ünnepelnek

Október 6.
Ünnepre készül a Subaru Rally Team Hungary a Komló Ralin. A bajnokság záró futamára már bajnokként érkezik a Herczig Norbert - Baranyai László kettős. Az eddigi hat futamon 105 pontot gyűjtöttek, és ezt már senki nem tudja behozni. Herczigék már az utolsó előtti versenyen, a Nyírség Ralin bebiztosították pályafutásuk első abszolút bajnoki címét, de akkor csak a dobogón pezsgőztek.

Most az egész csapat megünnepli a sikert. Az Aimont Racing Team az idényzáróra is elhozza a Subaru Impreza WRC-t, noha azt is megtehetnék, hogy nem egy World Rally Car-ral állnak rajthoz, hanem egy olcsóbb A-8-as géppel. A bajnokság kiírása szerint a bajnokpárosnak kötelező elindulni az utolsó futamon, legfeljebb ez lesz a „mínuszolós” versenyük.

"Tartozunk annyival a támogatóinknak, a szurkolóinknak, a csapatunknak és természetesen magunknak is, hogy azzal az autóval indulunk a Komló Ralin, amivel az egész idényben versenyeztünk. Nagyon szép év áll mögöttünk, most szeretnénk megünnepelni a közösen elért bajnoki címet. A futam előtt még tesztelünk is, amolyan örömautózás lesz ez, ahol nyereményjátékunk szerencsés győztese is megtapasztalhatja a WRC-feelinget, tehát beülhet a Subaruba, és megautóztatjuk őt is"- mondta a futam előtt Herczig Norbert.

Az újdonsült bajnokok tehát a WRC-vel állnak rajthoz a Komló környéki versenyen, és ebben a nehéz gazdasági helyzetben ez mindenképp üdvözlendő. A szurkolók tehát láthatják a Subarut, és talán senki sem kövezi meg a bajnokokat, ha ezúttal nem a győzelem lesz számukra a legfontosabb...