Gratulál az RSB

Október 6.
Legújabb közelményében magyar versenyzők nemzetközi sikereihez gratulál az RSB. Az elismeréshez a román bajnoki cím is kevés, Szabó Gergő ezúttal is kimaradt!

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Rallye Bizottság ezúton gratulál a szép nemzetközi sikereket elért versenyzőinek!

Gáll Csaba és Laboncz László a 2009. 09. 17-19-én megrendezett XXI. Rally Elba Storico Historic Rallye EB-n vettek részt, ahol kimondottan sok gyönyörű veterán versenyautó között mérettethettek meg. Az Európa Bajnoki értékelés abszolút 9. míg géposztályuk (D/3) 2 helyén zárták a szigeten rendezett viadalt.

Sokkal frissebb technikával állt rajthoz a Vizin László-Zsiros Gábor versenyzőpáros az 51. Sanremo Rallye-n mely az IRC sorozat legutóbbi futama volt szeptember 24-26-án. Lacibácsi szépen terelte a Hondát, melynek meg is lett az eredménye a kimerítő verseny végére.

Kiemelkedő magyar siker született egy WRC futamon, nevezetesen a hétvégén megrendezett 45. RallyRACC Catalunya - Costa Daurada Rally de Espana-n. Asi és Pikó Zsuzsi az abszolút értékelésben megszerezte a kitűnő 15. míg géposztályban a szintén fantasztikus 2. helyet.

Gratulálunk az elért sikerekhez a versenyzőknek és a csapatoknak!

Budapest, 2009. 10. 05.
Dudás Gy. Kokó sk.
RSB vezető