Hering tét nélkül, napsütésben

Október 5.
Tét nélkül, pusztán a rali élvezete kedvéért áll rajthoz Hering Gyula és Spitzer Gábor a Komló Ralin. A Hering Motorsport párosa számára az A7 dobogója nem forog veszélyben, a második hely megszerzéséhez öt ponttal kell többet szerezniük, mint a Janzer-Nyirfás duónak. Hering azonban nem akar számolni, hanem minden nyomás nélkül élvezni a ralit. Ebben segítségére lehet, hogy évközben a Komló Rali pályáinak egy részén jár munkába.

Hering Gyula: - Miután a bajnokság megnyerésére már nincs esélyünk, csak a saját magunk szórakoztatására állunk rajthoz a Komló Ralin. A munkám miatt nagyon elfoglalt voltam az elmúlt napokban, ezért a pályafelírást sem visszük túlzásba. Igaz, nekünk itt nem is illene sokat tréningezni. A pályák egy részét nap mint nap használom.

- Semmit nem akarunk másképp csinálni, mint eddig, csak a nyomás nem lesz rajtunk, hogy eredményt kell elérnünk és pontokat kell szereznünk. Lehet, hogy a végén ebből fog valami jó kisülni.

- Az autó marad ugyanolyan specifikációjú, mint amilyennel az előző versenyeken mentünk. A Sanremo Ralin a JAS-nál jelezték, hogy januártól lehomologizálják a kormányváltót. Lehet, hogy ebből még az idén kapunk egyet kipróbálásra. Ha ez így lenne, akkor mennénk még egy versenyen, ahol nem homológ autóval is rajthoz lehet állni.

- Szerintem nagyon jó verseny lesz a Komló Rali, remélem a nap is sütni fog, és akkor a szurkolók is élvezhetik.

A csapat együttműködő partnerei:
Környezetvédő Kft, ROVITEX Kft, J-Group Fotoprint Kft, Ostermann Kft, Budai Team, Honda Kapos, AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON 2007 KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, ZOMÁER Kft., KAMARÁS-DUNA KFT, Sygnus Kft, GD Gép és Daru Kft, SL Group, Rutin Kft, DC Gépszer Kft, CPH, H–ITB, IS International, 92 Leticia Bt, Pakett 007 Kft, T&R Consult Kft, Aqua Computer Kft, Barbat 2000 Bt. GERGELY GASTRONOMI