Elkészül az Ogre, irány Lengyelország!

Szeptember 20.
A Baja Slovakia után nem volt egyértelmű, hogy hamarosan lesz folytatás de Gábor Attila és csapata akkora lendülettel fogott bele a hengerfejes motor újraélesztésébe, hogy a verseny után egy héttel már körvonalazódott, hogy el tudunk készülni a Lengyel Bajára.

A szervezők is örömmel vették a nevezésünket, így hát csütörtök hajnalban útra kelünk, hogy az 1000 km-t kényelmesen tudjuk megtenni a verseny helyszínéig.

A navigátor ülésben a Magyar Terep-rally Bajnokságot sokáig vezető quados versenyző - Hangodi Zoli - fog ülni aki izgatottan várja az új kihívást.

Garamvölgyi Zoli egy jó autózásra és kikapcsolódásra számít. - Nem érdekel az eredmény, csak azt szeretném, ha mindannyian jól érezhetnénk magunkat és a versenyautó is hibátlanul teljesítene. A Lengyel Baja mindenkinek újdonság lesz és kíváncsian várom, hogy milyenek a lehetőségek Északon hiszen ez egy kandidáló futam az FIA Baja Kupába. Örülök, hogy még egy verseny várható a jövő évi sorozatban és ez ráadásul ebben a régióban. Így talán egy kicsit jobban felértékelődik a Sprint Világkupa létjogosultsága. Játszani megyünk és egy kicsit azért is, hogy megmutathassuk a kétkedőknek, hogy az autó mennyire jó. Szlovákiában is úgy voltak kiváló részeredményeink, hogy nem siettünk csak egy jóízűt autóztunk. Ez számomra azt jelenti, hogy a Pathfinder nagyon ütőképes és gyors. Abban pedig biztos vagyok, hogy Petya, Roli és Attila a legjobb tudásuk szerint készítették fel az Ogrét.

Köszönjük a támogatást:
Viky Kft., LG Art Cool, Saunier Duval, REHAU, SWEET-MILK Kft., ECONOMOS GMBH., Laurel Számítástechnikai Kft., MAKITA, Go Fast Sport Hungary, 98 Hóvirág Kft., gumizona.com, Kail Studio Bt., GigaMad.hu, rallysport.hu, GarZone R.O.P. Kft.