Duval Basso kollégája lesz

Szeptember 20.
Az IRC tábora tovább bővül a világbajnokságon megismert pilóták nevével. Szeptember végén Sanremoban az Abarth gyári színeiben ezúttal Francois Duvalt üdvözölhetjük.

Duval kommentálta az eseményt: "Miután a Fiat kijelentette, hogy versenyzőre van szüksége, 24 óra elteltével már minden el volt rendezve közöttünk. Nagyon boldog vagyok, hogy szerepelhetek az IRC-ben. Nem lesz egyszerű feladatom, hiszen az olasz bajnokság keretein belül fog zajlani ez az esemény, így nagyon sok tehetséggel kell szembe állnom. Azon leszek, hogy minden tőlem telhetőt megtehessek, és ne kövessem el azt a hibát, amit az ypres-i fordulón...

A tervek szerint szombaton kerül sor az első tesztre, ahol szeretnék majd sötétben is kilométereket gyűjteni, hiszen a versenyen is lesz olyan gyors, amely belenyúlik majd az éjszakába.

Nem tagadom, a célom az, hogy idén megismerkedjek az IRC-vel, így jövőre már konkrét elképzeléssel állhatok neki az évadnak. 2011-ben a WRC-ben új szabálymódosítások kerülnek bevezetésre, így még kérdéses, melyik bajnokság lesz számomra kedvezőbb. Keményen foglalkozom a jövővel, hiszen még csak 28 éves vagyok...”

Kopecky duplázott
Három Fabia Spanyolban
Cantamessa váltja Prokopot a Peugeot-ban

Lara