Ezüstöt Szlovákiából

Augusztus 13.
Az abszolút második helyért járó serleggel térhet haza Korda Erik és Tóth György a Baja Slovakia tereprali futamról.


Fotó: Szántó Frigyes

A szombatival megegyező táv, de sokkal nehezebb körülmények vártak a Korda Racing versenyzőpárosára, Korda Erikre és Tóth Györgyre a Baja Slovakia befejező napján. A szerevezők a vasárnapi programba is ugyanazokat a szakaszokat illesztették melyeket szombaton már alaposan elhasznált a nemzetközi mezőny. Mivel a verseny első két helyezése már tegnap eldőlt, két magyar páros, a Szalay-Bunkóczi és a Korda-Tóth egységek kisajátították a dobogó első két fokát, így a befejező napra már nem sok izgalom maradt. A futamot Szalayék nyerték, őket Kordáék követték a második helyen.

Korda Erik: - Nagyon nehéz napon vagyunk túl, annak örülünk a legjobban, hogy véget ért!:) A tegnapi három kör eléggé elhasználta a pályákat, sokszor mentünk olyan mély nyomban, hogy leért az autó alja. Azt gondolom ma már nem lett volna szabad ezeken a pályákon mennünk, de a feladat mindenki számára egyformán nehéz volt. A reggeli nyitószakaszt sikerült megnyernünk, pedig igazából nem siettünk, a nap második felében pedig már kifejezetten óvatosan mentünk. Amiért jöttünk azt megkaptuk, sok hasznos tapasztalattal és nem mellékesen az abszolút második helyért járó serleggel lettünk gazdagabbak. Szalay Balázzsal nem tudtuk felvenni a versenyt, Balázs az elejétől a végéig nagyon gyors volt, gratulálok a győzelméhez!

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, TAXI4, Monster Energy Drink, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., Sz-Építők Kft., Segway Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing