Ráadás

Szeptember 10.
Nem ért véget Korda Erik és Tóth György idei versenyszezonja, a Korda Racing versenyzőpárosa szeptember 11-13. közt a Baja Slovakia futamon áll rajthoz.

A magyar szezonzárón, a Hungarian Baján megsérült Nissan Pickup már harcra készen várja a hétvégi Baja Slovakia, nemzetközi tereprali verseny rajtját, és így van ezzel Korda Erik és Tóth György is. A pilóta veszprémi lőtéren bemutatott előre szaltó közben könnyebben sérült, de mára szinte már nyoma sincs a sérülésnek, így nagy harci kedvvel várják a Pozsony környéki futam rajtját.

Így van ezzel a csapat másik versenyzője, a sportággal még csak ismerkedő Lónyai Pál is, aki miután a Hungarian Baján megtapasztalt szinte mindent, ami terepralizás közben érheti az embert, Szlovákiában egyetlen célt tűz ki maga elé, a biztonságos célba érkezést.

Korda Erik: - Az idei volt az első teljes szezonunk a tereprali szakágban, amit nagyon hasznosnak tartok. Versenyről versenyre sikerült előrelépnünk, minden megtett kilométeren tanultunk valamit, ezért döntöttünk úgy, sok magyar párossal egyetemben, hogy rajthoz állunk a szlovák versenyen.

- Pénteken egy rövid prológ jellegű szelektívvel melegítünk, szombaton és vasárnap egyaránt 200-200 versenykilométert teljesíthetünk. Az eredménnyel különösebben nem foglalkozunk, szeretnénk gyorsan menni és célba érni.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, TAXI4, Monster Energy Drink, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., Sz-Építők Kft., Segway Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing