Megdolgoztak a sikerért

Augusztus 31.
Az A8-as géposztály első helyét szerezte meg a Generali Nyírség Rallyn, a bajnokság utolsó előtti futamán a Hell Racing Team színeiben a Szíjj Zsolt, Magyar Gábor (Mitsubishi Lancer Evo VI) egység.

Szíjj Zsolt: "Fáradtak, de nagyon boldogok vagyunk! Titkon abban reménykedtem, hogy az N-es autókat megtudjuk fogni, de azt hiszem, hogy így sincs miért szégyenkeznünk. A sötétben zajló szakaszon azt hiszem, hogy mi azt nyújtottuk, amit elterveztünk, talán egy picit a többiek lehettek bátortalanabbak.

A szombati versenynap pályái nem titok, hogy jobban tetszettek, a zárónap annyira "nem jött be". Nagyon örülök, hogy esőben, slickkel abszolútban is rendkívül komoly eredményeket sikerült autóznunk.

Összességében jó volt az itiner, jó volt az autó és a navigátor - ezért a siker! Az évad elején, a korábbi versenyeken is nagyon kedvező pozíciókban álltunk, azonban akkor a technika miatt nem tudtunk befejezni több versenyt, szerencsétlenül alakultak a dolgaink. Most végre összejött! Nem számolgatunk, hiszen ha a pénzügyi dolgok úgy alakulnak, akkor mindenképpen szeretnénk rajthoz állni Komlón is."

A Hell Racing Team A8-as csapatnának együttműködő partnerei:
Hell Energy Drink, Mammut, Sabelt, Speedy Racing, Prohuman, Jánosik és társai, Protacon, Kis,
CKM, Indit-Trade, Ferodo racing, Caramba, Németvölgy Consulting.