Bajnoki cím a tetőn csúszva...

Augusztus 31.
Az ötödik gyorsasági szakaszon felborult az Opel Diesel Rally Team párosa Bessenyey Zoltán és Papp György, így kiestek a Nyírség rali első napján, azonban a futam végére mégis megszerezték az N/3-as kategória, 2009-es bajnoki címét.

Bessenyey Zoltán: "Csak magamat okolhatom, hiszen nem kellett volna sehova sietni, én mégis próbáltam a saját tempómban autózni, ami az esős pályán slick gumival nem volt megfelelő. A bózsvai pálya utolsó komolyabb bal kanyarjában megúszott az Astra és háttal beestünk az árokba, ahol felborultunk. A nézők gyorsan visszatettek az útra, amit ezúton is nagyon köszönök nekik, de sajnos nem láttam ki egyáltalán a szélvédőn így a cél után sikerült még egy tetőt dobnunk. A kocsi inkább látványos, mintsem komolyan sérült, azt gondolom a Hadik Rallye Team szerelői a megszokott profizmussal fogják helyreállítani. A verseny végére derült ki, hogy a keresztbeverések miatt sikerült olyan előnyre szert tennünk, hogy az utolsó verseny eredményétől függetlenül megszereztük a 2009-es N/3-as bajnoki címet, amiért a köszönet elsősorban a támogatóinkat a családunkat és a csapatunkat illeti. Nem így szerettem volna befejezni a verseny, de sajnos ez is benne van a pakliban. Gratulálok a célba érkezett kategóriatársaknak, és Hadik Andrisnak is, aki újabb lépést tett az ORB bajnoki címe felé. Egyelőre szétszedik a kocsi, meglátjuk mit kell vele csinálni, és később döntünk, hogy idén indulunk-e még valahol, és ha igen akkor az milyen felületű futam lesz és melyik ország.”

Köszönjük a támogatást: ICT Európa Group, ID-Pentacom Kft., PLAZA 213 Kft., Streamnet Kft., Motorpresse-AutoPIAC, Opel Hungary, Pirelli Hungária, Hadik Rally Team, HírTV-Garázs, ams magazin, Bíró Kft., NOVIA Kft., Vianet Kft., LA-URBE Kft., NORAN 2000 Kft., Geszig Kft., Salgótarjáni Acélárugyár Kft., Csavar és Húzottáru Zrt., X-ballon Kft., Jánosik és Társai Force Kft., Bilang Nyelvoktató Kft., Poizz.hu, Streamnet kft.