Egy, csak egy legény...

Augusztus 28.
Illetve, ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor egy legény és egy leány lesz csak talpon vagy inkább négy keréken a MASTER CARS HUNGARIAN RACING TEAM színeiben a hazai rally bajnokság legújabb futamán a Generali Nyírség Rallye-n.

Az N3-as géposztályban induló párosaink közül ezúttal csak a Fabinyi Béla Vlcskó Andrea kettős áll rajthoz a hétvégén. Az új futamnak új autóval vágnak neki mivel a Renault Clio Ragnotti helyett ezúttal a csapat Honda Civic Type-R versenygépét hajtják majd a nyírségi-zempléni pályákon.

Vegyes párosunk nagy reményekkel vág neki az új futamnak. Ugyan csak öt bajnoki ponttal a zsebükben futnak neki a hátralévő versenyeknek mivel csak a bajnokság felénél kapcsolódtak be a küzdelembe, de ha a hátralévő két futamon egy kicsit kedvez nekik a szerencse, akkor az év végi elszámolásnál sokkal előkelőbb helyet foglalhatnak el a tabellán. Sőt, titkon remélve még akár a géposztály év végi bronzérmére is van némi matematikai esélyük.

Reményeik szerint a Honda ezen a futamon is remekül bírja majd a tempót és ugyanúgy üzembiztosan viszi őket a céldobogóig, mint csapattársaikat az eddigi futamokon.

Master Cars Hungarian Racing