Pethőnek csak a győzelem számít

Augusztus 27.
Az első helyért megy Pethő István és Bacigál Igor a Nyírség Ralira. A Dynamic Rally Team párosa jelenleg a bajnokság negyedik helyén áll. Pécsi kiesésük után pedig egyetlen esélyük maradt a bajnoki cím megszerzésére: megnyerni mind a két hátralévő versenyt.

Pethő István: - A pécsi kiesésünk után nincs sok választásunk, ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot, akkor mind a két utolsó futamot meg kell nyernünk. Így készülünk a Nyírség Ralira is.

- Az autó most is tökéletes állapotban van, azzal nem lehet gondunk. Új lengéscsillapítókat kapott, amelyek a kirugózásnál hatékonyabbak, ezért jobban követi a kerék az útegyenetlenségeket, többet van a földön.

- A pályákat felírtuk. A régiekhez még a VFTS-es időkből voltak itinereink, azokat kellett egy kicsit átírni Mitsubishisre. Szerencsére az a gyorsasági nem lesz az idén, amelyiken 2005-ben elég nagyot estünk. A régi pályák eddig is nagyon bejöttek nekem, azokon biztosan jól tudunk menni. Az újakat is megoldjuk, bár szerintem azok helyett sokkal jobb pályákat lehetett volna találni a környéken.

- Kemény versenyre számítok. A bajnokság szempontjából Hadiknak van a legnagyobb esélye, de Osváth, Trencsényi és mi is esélyesek vagyunk. A versenyen viszont Matics és Balogh Jani is nagyon gyorsak lesznek, úgyhogy bármi előfordulhat.

Az Országos Rali Bajnokság állása öt futam után:
1. Hadik-Juhász 94, 2. Osváth-Farnadi 83, 3. Trencsényi-Trencsényi 72, 4. Pethő-Rubóczky/Bacigál 65, 5. Asi-Pikó 48, 6. ifj. Tóth-Patkó 45, 7. Matics-Viczena 38, 8. Ollé-Czakó 32, 9. Balogh-Zentai 31, 10. Krózser-Fodor 30

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, Europartner Slovákia, Halker Kft, Pannon-Aqua, International Logistic Gateway, VIV Logistics Kft, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Slovakobremze, Metrirep Kft, VPT-Group Kft. Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Antoni & Habó Tanácsadó Kft, R-Trans Kft, GMG-Car Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, Gumis Ember, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft. Leichtmann Kft