Kicsit másképp

Augusztus 27.
A magyar rali bajnokság programjában debütáló Generali Nyírség Rallyn is két Subaruval támad a Korda Racing, annyi különbséggel, hogy egy WRC-vel és egy N csoportos autóval.

A versenyzőpárosok nem változnak a Nyílt Rally Bajnokság hatodik állomásán sem, a sátoraljaújhelyi versenyen a Turi Tamás–Tóth Imre és az ifjabb Érdi Tibor–Rubóczki Attila párosok kormányozzák a Korda Racing autóit. Azonban amíg Kis Érdi ezúttal is a jól megszokott 2003-as fejlesztésű Subaru Impreza S9 WRC-vel áll rajthoz, addig Turi Tomi a csapat N csoportos autóját küldi harcba.

Korda Erik: - Az elmúlt hetekben elég sokat dolgoztunk, hogy talpra állítsuk a Mecseken szinte megsemmisült 2007-es Subaru Impreza S12B WRC-nket, de nem állunk még úgy, hogy a hétvégén be tudnánk vetni. Mivel Turi Tomiék mindenéképp szerettek volna rajthoz állni a Nyírség Rallyn is, azt találtuk ki, hogy bevetjük az N-es autónkat. Ezzel az autóval ment Vas Zoli a szezonnyitó Eger Rallyn, azóta egy-két teszten és szponzorautóztatáson használtuk. Az elmúlt napokban a srácok gatyába rázták, már harci díszben várja a rajtot.

- Mivel Csökő Zoli ezt a futamot is kénytelen kihagyni, így Ifjabb Érdi Tibor ismét Rubóczky Attilával közösen küzd a pontokért. A fiúk célja megismételni az Allianz Ralin elért eredményt, felállni a dobogóra, mivel a WRC-s brigádból Spici és Turi Tomi is hiányozni fog, erre jó eséllyel pályázhatnak.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, TAXI4, Monster Energy Drink, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., Sz-Építők Kft., Segway Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing