Emese újra talpon

Augusztus 25.
Már minden versenyző páros túl van a Generali Nyírség Rallye itinerének felírásán, köztük Mucsina Tomi és Csoór J. Tibi is. Augustus utolsó hétvégéjén, 28-30. között láthatjuk megint a Celica GT-Four-t és a fiúkat, ahogy ringbe szállnak a bajnoki pontokért. Az előző futam óta Emese a Budai Team "korházában" gyógyulgat, hogy a trió teljes pompában állhasson a rajtvonalhoz.

A Maricsek Team képviselőinek - Tomi, Tibi, Emese - már csak rossz emlék az előző futam, amit technikai hiba miatt nem tudtak befejezni. "Nagyon bízom benne, hogy Emese kipihente magát. Rossz érzés műszaki hiba miatt feladni a versenyt, de szerencsére ez a Toyotánál nem mindennapos jelenség.” - mesélte Tomi. "Várjuk már a hétvégét, hogy gyűjthessük tovább a pontokat. Igazából számítottunk a mecseki futam pontjaira, mert kicsit szoros a bajnokság, de sajnos nem rajtunk múlt. Ezért kell mindent megtennünk a Nyírség Rallyen, hogy kategória elsőként gurulhassunk a célba."

A hosszú hétvége a Mucsina - Csoór párosnak is - mint mindenki másnak - tréningezéssel telt. Az öt különböző gyors felírása több időt vett igénybe, mint eddig, hiszen szokatlanul hosszúak etapok. "Túl vagyunk a pálya bejáráson. Kicsit elkeserít, hogy a több mint 700 km-es össztávból nagyjából csak 130 km a gyorsasági, a maradék pedig etap. Mindezek ellenére várjuk már a hétvégét, mivel találtunk pár olyan szakaszt, ami mind a nézőknek, mind pedig a versenyzőknek tetszetős hely. A rendezők a lassítókkal sem fukarkodtak, rendesen telipakolták a pályákat, és hogy ne legyen egyszerű dolgunk, nem csak a szokásos 3, hanem néhol 4 soros gumiakadályokat is kiraktak.” - mondta Tomi.

"Nem lesz egyszerű dolguk a fiúknak a hétvégén. Sajnos nem tudok ott lenni velük, de a verseny alatt lélekben szorítok Nekik. Természetesen az előző futam után keményen dolgoztunk azon, hogy a mostanra elkészüljünk mindennel.” - mondta Maricsek Miklós, csapatvezető. "Biztos nem ez lesz az évad legkönnyebb versenye, de egy pillanatig sem kételkedek abban, hogy Emesével együtt helyt állnak. A Budai Team sokat foglalkozott a Toyotával, hogy a Nyírség Rallyen ne forduljon elő még egy műszaki hiba. Sokat beszélgettünk Tomival a pályáról és a lehetőségekről. Mindannyian tudjuk, hogy sok múlik ezen a futamon, hiszen még nem dőlt el a bajnokság. A Mecseken elvesztett pontok minden bizonnyal hiányozni fognak az év végén, de mindent megteszünk azért, hogy pótoljuk."

Pár nap és elkezdődik a Generali Nyírség Rallye, ahol újra találkozhatunk az egész ORB mezőnnyel. A Budai Teamnek és a Maricsek Teamnek köszönhetően megint szurkolhatunk az "álom nőnek", Emesének, hiszen folytatják a küzdelmet a lehető legjobb helyezésért. Mindenki drukkol, hogy gond nélkül, egy élvezetes és eredményes versenyt fussanak. "Az előző futam kellemetlenségein már túltettük magunkat és csak a szép dolgokra gondolunk vissza. Nagyon jó volt a kocsi beállítása a mecseki pályán, élmény volt Emesével autózni. Ezért is várom már nagyon, hogy újra a kormány mögé ülhessek. Hiányzik..." - zárta Tomi. Egy-két nap és a benzingőzös pálya széléről együtt szurkolhatunk a triónak. HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ EMESE!!!

Támogatóink: Elgas Kft., Pannon-Aqua'95 Zrt., Corpus Communications Kft., Interware Internet Szolgáltató Kft., Milk-Szolg Kft., RallyeShop, Auriga Trans Kft., Plazma Design Bt., Vavi Trans Kft., Zoltán Hunor Csaba, Crobo Bt., Weko Trade Bt., Reconquest Kft., Tomi-Gumi Bt., Steinberger.hu, Igol oil, VHTEmeléstechnika Kft., Vépé-19 Bt.,