4. számú RSB közlemény

Augusztus 25.
Az RSB közleményben gratulál az elmúlt két hét nemzetközi porondon elért magyar sikereihez, a szépséghiba hogy a román bajnokságot vezető és a hétvégi versenyen harmadik helyen elért Szabó Gergely-Köhler Zoltán duóról megfeledkeztek.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Rallye Bizottság ezúton gratulál a szép nemzetközi sikereket elért versenyzőinek!

Rongits Attila Hannus Lászlóval az oldalán megnyerte a 2009. 08. 14-15-én Ausztriában megrendezett 25. Rallye Sprintet, ahol szép számban indultak még hazánk versenyzői, öregbítve ezzel a magyar Rallyesport hírnevét.

A hétvégén került megrendezésre a Barum Czech Rally Zlin IRC és EB futam, melyen az Ifj. Tóth János-Tagai Róbert-Peugeot 207 S2000 trió az abszolút értékelés 7. helyén ért célba, értékes pontokat gyűjtve ezzel.

Szintén a céldobogón ünnepelhetett többek között a Pénzes Zsolt-Kerekes József, a Vizin László-Zsiros Gábor és a Bakó László-Gyöngy Imre versenyzőpáros is. A Horvát Rallye Bajnokság indulói sem pihentek, Szlovéniában rendezték meg a soron következő versenyt, melyen Szilágyi János képviselte hazánkat. A futam nem telt eseménytelenül, ennek ellenére Szilágyi János hetedikként végzett, így vezeti még a horvát nyílt bajnokságot.

Gratulálunk az elért sikerekhez a versenyzőknek és a csapatoknak!

Budapest, 2009. 08. 24.
Dudás Gy. Kokó sk.
RSB vezető