Irány Szlovénia

Augusztus 19.
Harmadik futamához érkezett a Horvát Rallybajnokság. A két hónapos nyári pihenést követően Szilágyi Jani és Dienes Babszi újult erővel állnak a teljesítendő feladat elé.

Szilágyi Jani: Nagyon boldog vagyok, hogy ismét versenyautóban ülhetek. A szünetet teljes mértékben a felkészülés jegyében töltöttük, könnyítettünk az autón, kapott egy új turbót, és én is mentem vele jó pár kilométert.

A szlovén verseny igen kompaktnak ígérkezik, ugyanis csak szombaton van hivatalos programunk. Korán reggel az átvételekkel kezdünk, majd délben van a hivatalos rajt, és este 8-kor érünk be a célba. A nevezési lista alapján lesz ellenfelünk bőven, de ennek inkább csak örülünk. Célunk a bajnokságban való vezető pozíciónk megőrzése.

Dienes Babszi: Izgalmasan indul az első szlovén versenyem, ugyanis vasárnap este elkaptam egy ijesztő gyomorfertőzést, aminek köszönhetően kissé kétségessé vált az indulásom, de hál istennek amilyen hamar jött, el is múlt, így ismét koncentrálhatok 100%-osan a versenyre.

Alapvetően jó versenynek ígérkezik az ajdovscinai, bár a szombati program kissé sűrűbb az átlagosnál.

A szakaszokon még nem mentünk, de a pénteki tréningnapon igyekszünk minél jobban feldolgozni őket. A rövid össztáv miatt arra is figyelnünk kell, hogy végig 110%-os teljesítményt nyújtsunk, a hibázás most nem fér bele...

Köszönet támogatóinknak:
SCHNEIDER ÍRÓSZEREK, VICTORIA OFFICE PRODUCTS, MILLER & MORRISON, KÓKAI TÖMÍTÉSTECHNIKAI KFT., TRANSDANUBIO’96 KFT., K+F TANÁCSADÓ KFT., BAUMIDEX KFT., A-Z HOLDING KFT., MONTY SRO.

Stille ASE