Zsíros Imi: Megmutatjuk a Zsigulikérdést

Augusztus 14.
A Nyírség Rali helyett az osztrák Harrach Ralisprinten áll rajthoz Zsíros Imre és Erdélyi László. A Mecsekparkett.hu versenyzőpárosa négy másik magyar Lada VFTS-sel együtt indul a Harrach-gróf birtokán rendezett meghívásos versenyen, ahol kizárólag a látványra mennek rá.

Zsíros Imre: - A Boroznaki testvérek hívtak fel, hogy mennek a Harrach Ralira és lenne-e kedvem kimenni. Korábban indult már VFTS a versenyen, de csak egy-egy. Most kimennénk öten, a Boroznaki testvérek, Kiscsatári, Baksai és mi, hogy megmutassuk az osztrákoknak a Zsigulikérdést.

- Nagyon sok jót hallottam erről a versenyről. Mindenki csak dicséri. Mivel a Nyírség Ralin a 130 km gyorsaságira hatszáz kilométer etap jut, itt meg négyszer megyünk a 16 km-es gyorsaságin, úgy hogy a szervizparkból rajtolunk és oda is érkezünk vissza, vagyis nulla az etap, inkább ezt választottuk.

- Megbeszéltük a Zsigulisokkal, hogy egyikünk sem nézi az időeredményt, csak a látványra megyünk rá. Ahol lesz három néző, én biztosan meghúzom keresztbe. Még az egyenesekben is.

A csapat együttműködő partnerei:
Mecsek Parkett Kft, HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE–H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi, Szép Házak újság