Újra sisakban

Augusztus 7.
Majd egy év kihagyás után leporolhattuk a sisakokat, és a Karpackie beer jóvoltából Lengyelországban vendégeskedünk a hétvégén!

Mivel a Clió már réges rég a Finn levegőt használja az égéshez, Balázs Öcsi kocsijával vágunk neki a majd 200km-es Karpackie Rally-nak.

Öcsi és szervízcsapata egy kiváló autót biztosít a számunkra amivel már meg is tettük az első kilómétereket.

Az N4-es géposztályt már régen ki akartuk próbálni, de ez úgy tünik, kicsit sem kis feladat Zsolti és az Én számomra. Furcsa hogy, még 160 felett is gyorsul a vas alattunk, és a féktávok megtalálása is igazi kihívást jelent. Sajnos nem készültünk kellő mennyiségű vízes abrocsal és muszály volt, slick gumival erőltetni az esőben menést. Délutánra aztán megenyhült az idő és kezdett felszáradni az aszfalt. Itt már azért kezdtük élvezni a vezetést! A Lengyel rendezők a Szlovák rendezővel karöltve rendezik a futamot. Ami a nevezőket illeti, Hadik, Besenyei, Hering a magyar kategóriák élvonalát képviseli, valamint a startvonalon áthajtott SOLOWOW, Jozef jr. BÉRES, Bryan BOUFFIER, Grzegorz GRZYB, Leszek KUZAJ, Tomasz KUCHAR is.

Nem támasztunk magunk elé túlzott elvárást, folyamatos gyorsulást szeretnénk elérni a verseny alatt. A helyi srácokat nem hinném hogy, meg lehetne szorongatni hiszen ezek a gyorsok rendkívül nehezek, alapos pályaismeret hiánya nélkül nagyon sok időt lehet veszteni. A franciák favoritjáról már nem is beszélve aki tudomásom szerint több évet lehúzott a Lengyeleknél. Hadik Andris lessz az etalon, az Ő időihez próbáljuk magunkat tartani. Bár lehet hogy, ez is nagy falat lessz hiszen egy Magyar bajnoki éllovasról beszélünk aki alatt ki sem hült Subaru turbója a mult heti Mecsek után:)

Köszönet a támogatóinknak ,hogy mellettünk állnak: Aki szereti a Polo-t 9000 fordulaton hallgatni az:
STATOIL-t tölt a verdájába, Dr Marcus légfrissítőt aggaszt a tükörre, a bogarakat az Autoshop termékeivel mossa le a szélvédőről, ha bulizni megy AKÁCMÉZES-t iszik, és hazafelé Maxx Energy italt iszik, hogy éber maradjon!

Köszönettel:

Maxx Rally Team