Hering két versenyen, egy hétvégén

Augusztus 6.
Zsinórban harmadik hétvégéjét tölti versenyzéssel Hering Gyula, aki a Bratislava és a Mecsek ralik után most Rzeszowski Ralin áll rajthoz Lengyelországban. Ez a futam lesz a szlovák bajnokság ötödik állomása, ahol azonban egyetlen hétvége alatt két versenyt bonyolítanak, miután a pénteki és szombati eredmény után is kapnak bajnoki pontot a résztvevők.

Hering Gyula: - Három héten belül ez lesz a harmadik versenyünk, ami nagyon nagy kihívás az egész csapat számára. A Mecsek Ralin is kicsit úgy versenyeztem, hogy fél szemmel az autóra is figyeltem, nehogy baja essék.

- Mi már hétfőn reggel elindultunk a versenyre. Két hete, a Bratislava Ralin is sokat tanultunk, és úgy gondolom, hogy ennek a versenynek a teljesítése is komoly feladat lesz. Mivel a pénteki és a szombati nap után is külön kapunk bajnoki pontokat, duplán oda kell figyelni a versenyen.

- A szlovák bajnokságban négyen vagyunk az A7-es kategóriában. Egy helybéli, lengyel versenyző is nevezett, akivel mindenképpen érdekes lesz összemérni a tudásunkat.

- Nagyon várom a versenyt, egyáltalán nem vagyok fáradt az után, hogy az előző két hétvégén is versenyeztünk. Miután a szlovák bajnokságban vezetjük az A7-es kategóriát, az az elsődleges célunk, hogy ezt megtartsuk, illetve, mint mindig, most is nyerni szeretnénk.

A verseny hivatalos honlapja: http://www.rallye.sk/rzeszow/

A csapat együttműködő partnerei:
Környezetvédő Kft, ROVITEX Kft, J-Group Fotoprint Kft, Ostermann Kft, Budai Team, Honda Kapos, AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON 2007 KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, ZOMÁER Kft., KAMARÁS-DUNA KFT, Sygnus Kft, GD Gép és Daru Kft, SL Group, Rutin Kft, DC Gépszer Kft, CPH, H–ITB, IS International, 92 Leticia Bt, Pakett 007 Kft, T&R Consult Kft, Aqua Computer Kft, Barbat 2000 Bt. GERGELY GASTRONOMI

Lévai Ferenc - Táborszki Attila