Zsíros Imi: Csak keresztbe a szurkolókért

Augusztus 3.
Játszani ment a 42. Allianz Mecsek Ralira Zsíros Imre és Erdei László, hogy a szurkolókat és saját magukat szórakoztassák. A keresztbe csúsztatott Lada VFTS-ből nem is volt hiány, a szurkolók abszolút elégedettek is lehettek. A verseny második napján azonban nem várt csata alakult ki a Zsigulik között, amit a versenyzők is nagyon élveztek.

Zsíros Imre: - Az első nap csak játszani akartunk. Régen nem ültem már a VFTS-ben és szerettem volna kiélvezni az autót, és szórakoztatni a szurkolókat is. Három éves matador gumikat raktunk fel, hogy jól csússzanak. Ezért aztán nagyon el is vertek az ellenfelek.

- Másnapra az egész H csoportra ráijesztettem azzal, hogy megvettem Szabó Laci előző nap használt gumijait. Ettől úgy felgyorsult mindenki, hogy másodpercre azonos időket autóztunk. Fantasztikusan nagy csata volt. Tök utolsók (hatodikak) lettünk a Ladások között, de ez sem számít, lényeg, hogy nagyon jót vívtunk és a szurkolók is élvezték.

A csapat együttműködő partnerei:
Mecsek Parkett Kft, HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE–H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi, Szép Házak újság

Zsíros Imre és Erdei László