Szolyka Miki a célban!

Augusztus 3.
Megszakadt a műszaki hibák sorozata, és több mint egy év után végre célba ért Szolyka Miklós és Jánosa Ákos. A Dynamic Rally Team versenyzői számára ez volt az első alkalom, hogy az első osztályban be tudtak fejezni egy verseny. A H csoportban és a H9-ben egyaránt az ötödik helyen végeztek.

Szolyka Miklós: - Elmondani sem tudom, hogy mennyire boldogok vagyunk. Ez a célba érkezés nekünk felér egy győzelemmel. Tavaly, májusban, a Miskolc Ralin fejeztünk be versenyt utoljára, azóta folyamatosan technikai hibákkal küzdöttünk. Ez a célba érkezés már nagyon hiányzott az egész csapatunknak és biztos vagyok benne, hogy újult erőt ad nekünk.

- Nagyon élveztük a verseny minden pillanatát, Kasza Zoli egy fantasztikusan jól működő autót adott alánk. Ezen a versenyen szereztük pályafutásunk legtöbb tapasztalatát. Nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt években is az itinerírásban, de mivel folyamatosan kiestünk, nem volt alkalmunk leellenőrizni, hogy jól írtuk-e fel a pályákat.

- Köszönjük mindenkinek, hogy kitartottak mellettünk az elmúlt nehéz évben. Nagyon köszönöm a csapatomnak a támogatás és a jó hangulatot, a VFTS szurkolóknak a szurkolást és a családjainknak a türelmet. Fantasztikusan boldogok vagyunk.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness

Dynamic Rally Team