A teljes csapat a célban

Augusztus 3.
A Master Cars Hungarian Racing Team az idei legeredményesebb versenyhétvégéjét tudhatja maga mögött a 42. Allianz Mecsek Rallyeval.

A mecseki futamot mindhárom párosunk sikerrel teljesítette. Az N4-es géposztályban Mitsubishi Lancer EVO IX-essel versenyző Molnár - Rónavölgyi kettős számára megtört a jég, végre a technika ördöge helyet cserélt Fortunával a gyémántos versenygép fedélzetén, így a tizenhárom gyorsasági szakasz versenykilométereinek teljesítése után boldogan gurulhattak át a Pécs Plaza-nál felállított céldobogón.

A két N3-as párosunk közül ezúttal a Fabinyi Béla és Vlcskó Andrea kettős bizonyult jobbnak a hétvégén a Renault Clio Ragnotti-val. Vegyes párosunk remekül kezdett már pénteken. A prológon a géposztály második legjobb idejét futották. Aztán a szombat vasárnapi éles küzdelemben is derekasan helyt álltak, végig a géposztály harmadik – negyedik helye környékén autóztak. A kis francia méregzsák ezúttal nem okozott nagyobb gondot, egyedül a sebességváltó rakoncátlankodott néha, de ezzel együtt is biztosan vitte a célig párosunkat az N3-as géposztály negyedik helyén.

A csapat másik „rizsrakétáját” a Honda Civic VTi-t hajtó Gergely Balázs - Visi Attila kettős is sikerrel célba ért a géposztály ötödik helyén négy további bajnoki pontot szerezve a tabellán. A Honda ezúttal is minden műszaki gond nélkül üzemelt, legénységének csak a Mecsek Rallye-kon szokatlan kánikulai hőség tette igazán próbára a tűrőképességét.

A sikeres mecseki hétvége után a csapat már nagyon várja a hazai rallyesport legújabb futamát a Generali Nyírség Rallye-t mely néhány hét múlva pont az ország másik csücskében kerül majd megrendezésre.

Master Cars