Hering hazai pályán

Július 28.
Mindössze három napja volt Hering Gyulának a pihenésre, a Bratislava Rali után. A verseny szombaton fejeződött be, szerdán pedig már az Allianz Mecsek Ralira készült navigátorával, Spitzer Gáborral. Hering szerint előnyt jelent, hogy a magyar futam előtti héten is versenyzett. Mivel a pályák nagy részét évközben arra használja, hogy munkába járjon rajtuk, így a helyismerettel sem lesz gond. A verseny nagyon fontos lehet az A7-es bajnokság végkimenetele szempontjából, ugyanis az első három páros egy pontra van egymástól.

Hering Gyula: - Pihenésre sok időm nem volt. Hétfőn és kedden egész nap dolgoztam. A Mecsek Rali után egyből indulunk Lengyelországba, a szlovák bajnokság következő futamára, úgyhogy másfél hétre kellett előre dolgoznom.

- Egyébként egyáltalán nem fárasztó, hogy a múlt héten is versenyeztünk. Sőt, én inkább az előnyét érzem, mert így a versenyzés élménye még frissen él bennünk. Tréningezni még nem tudtunk szerdán és csütörtökön írjuk fel a pályákat. Nagy meglepetésre nem számítok, hiszen a pályák egy részén járok dolgozni. A hazai pálya biztosan előnyt jelent majd, ráadásul az ilyen gyorsaságikat én nagyon szeretem.

- Kemény versenyre számítok, mert Kőváryval és Janzerral csak egy pontra vagyunk egymástól. Bármi is legyen a verseny végeredménye, nyitott marad még a bajnokság, de azért jó lenne egy kis előnyre szert tenni. Természetesen most is nyerni szeretnénk, ez nem is lehet kérdéses.

Az Országos Rali Bajnokság A7-es kategória bajnokság állása négy futam után*:
1. Kőváry-Szentiványi/Tóth 27, 2. Janzer-Nyirfás 26, 3. Hering-Spitzer 26, 4. Puskádi-Csányi 12, 5. Mészáros-Mészáros 12, 6. Lévai-Schweighardt 11

*forrás: MNASZ

Az Országos Rali Bajnokság R csoport kupa állása három futam után*:
1. Janzer-Nyirfás 32, 2. Kőváry-Szentiványi/Tóth 30, 3. Hering-Spitzer 30

*forrás: MNASZ

A csapat együttműködő partnerei:
Környezetvédő Kft, ROVITEX Kft, J-Group Fotoprint Kft, Ostermann Kft, Budai Team, Honda Kapos, AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON 2007 KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, ZOMÁER Kft., KAMARÁS-DUNA KFT, Sygnus Kft, GD Gép és Daru Kft, SL Group, Rutin Kft, DC Gépszer Kft, CPH, H–ITB, IS International, 92 Leticia Bt, Pakett 007 Kft, T&R Consult Kft, Aqua Computer Kft, Barbat 2000 Bt. GERGELY GASTRONOMI

Hering Gyula - Kovács Attila