Hering győzött a Bratislava Ralin

Július 28.
Az A7-es értékelés első helyét szerezte meg Hering Gyula és Kovács Attila a Bratislava Ralin. Hering az Eger Rali szlovák értékelésében is győzött, így négy verseny után két győzelemmel áll a szlovák bajnokság élén.

Hering Gyula: - Nagyon jó volt a verseny. Nagyon kedvesek voltak a szlovák rendezők, magyarul beszélő ember várt kint minket, mindent elmagyarázott, úgyhogy teljesen zökkenőmentesen zajlott a hétvége. A rendezés is nagyon jó volt. Reggel fél nyolckor rajtoltunk, este hét óra után pár perccel pedig már a díjkiosztón is túl voltunk. Nem volt semmi csúszás. Előfordult, hogy egy gyorsaságin három autó borult fel, ami közül az egyik az út közepén állt. Akkor sem szakították meg a versenyt, mindenki szépen kikerülte.

- A gyorsaságik közül az első, városi pálya egy kicsit furcsa volt a számomra. Még soha sem versenyeztem autópálya-csomópontban, ahol az egyik hídról le, a másikra fel kellett menni. A második gyorsasági széles, hegyipálya volt, amit én nagyon szeretek. A harmadik egy kicsit Szuhára hasonlított, nagyon szűk volt. Ráadásul a verseny előtti este szélvihar és eső is volt, úgyhogy egy kicsit féltem tőle, hogy milyen minőségű lesz, de nem volt vele baj.

- Az első gyorsaságikon közel voltunk a kategória ellenfeleinkhez, de aztán egyre jobban el tudtunk húzni tőlük. Végül egy perc előnnyel nyertük a kategóriát. Az ellenfeleinkkel sokat nem tudtunk kommunikálni a nyelvi nehézségek miatt, de ők is nagyon szimpatikusak voltak, úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat a versenyen.

- A győzelmünkkel visszavettük a vezetést a bajnokságban, a Mecsek Rali utáni héten lesz a bajnokság ötödik és hatodik fordulója Lengyelországban, ahol egy hétvége alatt két versenyt teljesítünk.

A csapat együttműködő partnerei:
Környezetvédő Kft, ROVITEX Kft, J-Group Fotoprint Kft, Ostermann Kft, Budai Team, Honda Kapos, AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON 2007 KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, ZOMÁER Kft., KAMARÁS-DUNA KFT, Sygnus Kft, GD Gép és Daru Kft, SL Group, Rutin Kft, DC Gépszer Kft, CPH, H–ITB, IS International, 92 Leticia Bt, Pakett 007 Kft, T&R Consult Kft, Aqua Computer Kft, Barbat 2000 Bt. GERGELY GASTRONOMI

Hering Gyula - Kovács Attila