Szolyka Miki újra nekifut

Július 28.
Ígéretükhöz híven, két kihagyott verseny után visszatér Szolyka Miklós és Jánosa Ákos a Mecsek Ralin. A páros egyetlen célja, hogy végig tudjon menni a versenyen, miután már több mint egy éve nem értek célba. Legutóbb a Miskolc Ralin két ékszíjuk szakadt el egymás után, és ezért kellett feladniuk a versenyt.

Szolyka Miklós: - Tettünk új ékszíjat a VFTS-re, más baja nem volt, már Miskolcon a szervizparkban is működött. Most két tartalék ékszíjat viszünk magunkkal, de nem hiszem, hogy ezen múlik. Inkább most már csak szerencse kérdése, hogy célba érünk-e. Ha sikerülne végigmenni egy versenyen, akkor az nekünk felérne egy győzelemmel.

- Három hónapja nem ültünk autóban. Mostanra sikerült magunkat úgy összeszedni, hogy megint tudunk versenyezni. Már nagyon hiányzott nekünk is és az egész csapatunknak is, akik a sok kiesés ellenére is kitartanak mellettünk.

- Eredményre nem is tudok gondolni. Az ellenfeleink nagy része ismeri a pályákat, mi tavaly olyan hamar kiestünk, hogy szinte még leellenőrizni sem tudtuk az itinerünket, úgyhogy minden új lesz. De már nagyon várjuk, hogy versenyezhessünk. A VFTS-sel minden méter hatalmas élmény, nem is akarok semmi mással menni, csak a Zsigulival.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness

Dynamic Rally Team