Zsíros Imi visszatér

Július 27.
Egy kihagyott verseny után visszatér Zsíros Imre és Erdei László a Mecsek Ralin, amely úgy alakult, hogy a páros félig-meddig hazai versenye lett.

 

Zsíros Imre: - Két okból kellett kihagynunk a Veszprém Ralit. Egyrészről az év elején visszalépett két szponzorunk, más részről pedig egy új vállalkozásba kezdtem, egy parketta boltot nyitottam, ami elég sok időmet elvette. Közben megkaptam a Mecsek Parkett kizárólagos magyarországi forgalmazását, ami megint csak sok időt vett el, viszont jól néztünk volna ki, hogy a Mecsek Parkett forgalmazója nem indul a Mecsek Ralin. Főleg úgy, hogy az egész gyár kint lesz a versenyen.

- A Mecsek Ralit egyébként is nagyon szeretem. Ugyanúgy kedvencem, mint a Salgó Rali. A baj csak az, hogy most is kimaradt három hónap és az első három gyorsasági megint azzal telik majd, hogy visszaszokom a Zsigulihoz. Hétköznap egy Volkswagen Transporterrel járok. Az után beleülni a VFTS-be, olyan, mintha repülőt vezetnék.

- Remélem, hogy három gyors alatt visszaszokom, mert a negyedik a Kisvaszar lesz, ami nagyon ki van farönközve. Az összes levágásba farönköt raktak, ha pedig eltalálsz egy ilyen négy-ötszáz kilós rönköt, az nem nagyon megy odébb, téged viszont azonnal beleforgat az erdőbe. Az eredményre most nem tippelek, szeretnék jól menni és élvezni a versenyt.

A csapat együttműködő partnerei:
Mecsek Parkett Kft, HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE–H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi, Szép Házak újság

Zsíros Imre-Erdei László