Magyar ralibajnokok a Williams-nél

Július 27.
A 2008-as abszolút magyar rali bajnok Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós duó testközelből is megcsodálhatta a Williams versenyautóit a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szponzoruknak a Hellnek köszönhetően. A benzingőz szerelmeseit lenyűgözte a Williams istállóban tapasztalható profizmus, de Spici szerint a Forma 1 nem olyan rázós sport. Legalábbis ami a pályát illeti.

 

Magyarország egyik legnépszerűbb autóversenyző párosa látogathatott el a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén a Williams istállóba. A WRC-s ralipilóták szponzoruk, a Williams csapatot is támogató Hell energiaital közbenjárására priváttúrát tehettek a Hungaroring nyüzsgő kamionsorán, betekinthettek a Williams technikusainak lázas munkájába, sőt néhány centiméterről csodálhatták meg Nico Rosberg futamon is használt versenyautóját.

Spitzmüller Csaba: Elképesztő, hogy milyen pörgés és profizmus tapasztalható egy Forma 1-es istálló depójában. Ennek ellenére egy Forma 1-es futam sok tekintetben nem olyan rázós, hiszen ilyen széles "pacskerokkal" a tükör sima aszfalton Nico biztosan nem pattog úgy, mint mi mondjuk a Veszprém-ralin. Sok sikert kívánunk a fiúknak és a Williams csapatnak!

Kazár Miklós: Szívesen megnézném ezeket a gumikat verseny után, főleg, hogy meleget mondanak a versenyre, ami rendkívül igénybe veszi a versenyzők koncentráló képességét, no és magát a technikát. Voltam már Forma 1-es futamon, de a paddock és a boksz utca azért egészen más történet. Nagyon tetszik az "utca" hangulata, így remélem, hogy még lesz lehetőségünk máskor is belepillantanunk a száguldó cirkusz titkosabb oldalába. Köszönjük névadó partnerünknek, a Hellnek a lehetőséget. A Mecsek ralin megháláljuk!

Hell Racing Team