Turánék a Hungaroring Festen

Július 19.
Július 23. - 26. között a Hungaroring Fest keretein belül az autósport szerelmeseié lesz a pálya. Tökéletes bemelegítés a hétvégi Forma-1-es futam élvezetéhez, még azoknak is, akik nem a versenypályán érzik majd a gumik szagát és hallják az erőgépek bődületes hangját!

A rajongók találkozhatnak a Synergon Turán Motorsport csapatával, megnézhetik Friciék Peugeot 307 WRC-jét, a szerencsések pedig nemcsak a navigátor helyére hanem a kormány mögé is beülhetnek a kiállítás alatt. Igazi versenyhangulat várható a nyitó napon az esti órákban, amikor is a Red Bull Street Parade korbácsolja fel a nézelődők vérét: David Coulthard és Palik László kormányzásával valódi Forma-1-es versenyautók száguldoznak majd a Palota úton, őket a rallysport népszerű pilótája, Turán Frigyes és navigátora, Zsiros Gábor vezeti majd fel, egy egészen más stílusú autózást bemutatva! Rajongók találkozhatnak és beszélgethtnek a csapattal, megnézhetik az autót kívül-belül sőt kulisszatitkokat is megtudhatnak. A fiúk csütörtökön és pénteken várják az erdeklődőket, szombattól ugyanis a Mecsek Rallyra edz a csapat.

A csapatok versenyautóikkal a Szent György térről indulva, a szerpentinen a Dózsa szobrot megkerülve száguldanak vissza a célba...

A kezdés időpontja: 2009. július 23. (csütörtök) 18.15 óra

Turán Motorsport