Királynői futam - Felséges száguldás

Július 14.
Turán Frici aztán tudja mitől döglik a légy! A népszerű rally pilóta a hétvégi veszprémi verseny felkészülésének kellős közepén lecserélte navigátorát, Zsiros Gábort, mégpedig egy igazi királynőre, Budai Zsuzsira! No, azért nem eszik olyan forrón a kását, hisz - bár Zsuzsi vitathatatlanul jobban mutatott Frici mellett, mint Gábor -, a társulás csak egyetlen röpke menetre szólt.

 

- Már régóta szeretném kipróbálni, milyen érzés egy igazi rally-kocsiban száguldani, így picit sem félek. Inkább attól tartok, hogy nem megyünk majd elég gyorsan - kacsintott kihívóan a Miss Universe Hungary 2009.

Fricinek sem kellett több, a szépséggel a jobbján bepattant a 300 lóerős versenyautóba és ami a csövön kifért - a fogtömést próbáló, vesekövet irtó úton, Peugeot-t és királynőt nem kímélve őrült tempóban hajtott. Zsuzsit viszont nem kellett félteni: mosolya úgy lett egyre szélesebb, ahogy a kilométeróra mutatója kúszott fölfelé.

- Ez igen! - mondta elismerően a kocsiból kiszállva, kissé azért remegő lábakkal - Szívesen üldögéltem volna még tovább Frici mellett.

- Kicsit szótlan volt a navigátorom, de ami keveset az átbeszélőn keresztül hallottam, az arra utalt, hogy Zsuzsinak tetszik a dolog. Szokatlanul bátran viselkedett! Csak rá kell nézni, ez a széles mosoly is erről tanúskodik - mondta elégedetten Frici.

A futam kezdetére aztán helyre állt a rend, Gábor is visszakerült a helyére és a duó összetettben a harmadik helyre versenyezte fel magát a Veszprém Rallyn.

Synergon Turán Motorsport