Szilágyi Jani Csabrendeken gyakorol!

Július 10.
Szilágyi Jani és Dienes Babszi a Dunántúli Rally Trophy következő futamán Csabrendeken indulnak gyakorlás képpen a következő bajnoki megmérettetés előtt.

 

Szilágyi Jani: Már Nagyvázsonyban is indultunk ezen a sorozaton és a Delta Rally előtt nagyon hasznosnak bizonyult a tesztelés. Sokkal kevesebb dolgunk volt a verseny előtt és mivel két futam után másodikak vagyunk a bajnokságban, szeretnénk az év végén is elől végezni. Ehhez azonban foglalkoznunk kell a kocsival, hisz az utolsó opátiai versenyünkhöz képest teljesen más utakon lesz a következő futamunk, így most arra készülve gyakorlunk.

Az öt gyorsasági szakasz alatt, zárt pályán időméréssel remekül ki tudom próbálni azokat a dolgokat, amelyeket módosítunk így kifejezetten ezzel a szemlélettel állunk rajthoz. Az első versenyen jelentkező hajtás gondok megoldódtak, a futóművön viszont van még mit hangolni, mert jóval durvább utakon megyünk majd és ide lágyabb rugózással készülünk.

Mindezek mellett maga a versenyzés is fontos, minden alkalmat meg akarunk ragadni a gyakorlásra ezért a tervek szerint idén több ilyen, vagy ehhez hasonló versenyen fogunk indulni.

Köszönet támogatóinknak:
SCHNEIDER ÍRÓSZEREK, VICTORIA OFFICE PRODUCTS, MILLER & MORRISON, KÓKAI TÖMÍTÉSTECHNIKAI KFT., TRANSDANUBIO’96 KFT., K+F TANÁCSADÓ KFT., BAUMIDEX KFT., A-Z HOLDING KFT., MONTY SRO.

Stille ASE