"Egyre megy, hogy honnan nézed!"

Július 7.
Negyedszer nyert a Hell Racing Team abszolút bajnoki címvédő kettőse a Veszprém Ralin, így aztán sokaknak eszébe jutott a jó évtizedes reklmszlogen, hogy: "egyre megy honnan nézed, a négy egy meg egy meg egy, és még egy, a négy számottevő, a négy az sok, a négyesre irigyek a hármasok, ez a szám, sőt, mi több: a négy az majdnem öt!"

Spitzmüller Csaba (pilóta): "A legnehezebb versenyen vagyunk túl! Ellenfeleink csúcstechnikával, maximálisan felkészülve álltak oda a startvonalhoz. Mi is nagyon készültünk a veszprémi meccsre és mivel rövid verseny volt, nagyon toppon kellett lenni. Az autó maximálisan azt nyújtotta, amit az angol csapat ígért. Végre komolya csatában gyorsasági szakaszokat tudtunk nyerni, így rendkívül örülök a végeredménynek. Nem adjuk fel; a továbbiakban is teljes odaadással harcolunk a bajnoki címért! Köszönjük Partnereink és Barátaink bizalmát!”

Kazár Miklós (navigátor): "Régen nem éreztük ilyen jól magunkat Spicivel! Ha nem nyerünk, akkor el kellett volna gondolkodnunk a hogyan továbbon… Pénteken mire sorra kerültünk már elég rossz állapotban volt a pálya, majd szombaton felszívtuk magunkat és át is vettük a vezetést, amit nem is engedtünk ki a kezünkből! A négy WRC közül senkinek sem volt technikai problémája, igaz vezetői hibák akadtak. Amit lehetett bevállaltunk, beosztottuk az autót és napot., és nagyon odafigyeltünk a féktávokra. Azért kalandos nap volt... Az egyik idő ellenőrzőnél beszélgettem valakivel, majd csak úgy léptem egyet hátra... Frici pedig belerongyolt a kocsi hátuljába, oda, ahol néhány pillanattal korábban még álltam. Pillanatokon múlott, hogy a két lábam nem tört szilánkosra... Ennyit a sokat emlegetett szerencséről. A nap második felére taktikailag váltottunk: bevállaltunk mindent, amihez nagyon jó társak voltak a Pirelli gumik! Csatában, nagy csatában nyertünk és vallom, hogy az ilyen győzelmeknek lehet örülni. Nagyon köszönjük a mellettünk kitartó régi és jelenlegi Partnereinknek, hogy eljutottunk erre a szintre!”

A RALLY BAJNOKSÁG ÁLLÁSA (élcsoport):
1. Herczig, Baranyai (Subaru Impreza WRC) 71 pont
2. Spitzmüller, Kazár (Mitsubishi Lancer WRC) 69
3. Turán, Zsiros (Peugeot 307 WRC) 41
4. ifj. Érdi, Csökő (Subaru/Skoda WRC) 34
5. Turi, Tóth (Subaru Imnpreza WRC) 31
6. Hideg, Kerék (Mitsubishi Lancer Evo VI) 30

Hell Racing Team