Pethő a legjobb N-es

Július 5.
Pályafutása első N4-es győzelmét aratta Pethő István és Bacigál Igor. Az ORB értékelésben pedig a hétszeres magyar bajnok ifj. Tóth János Szuper-2000-es Peugeot-ja mögött az abszolút második helyen végeztek. Ezzel az eredményével a Dynamic Rally Team párosa az Országos Rali Bajnokság második helyére lépett előre.

Pethő István: - Már a verseny előtti teszten úgy éreztem, hogy nagyon jó lett az autó és hogy akár nyerhetünk is. A prológ után már nem voltam ebben annyira biztos. Nem volt elég meleg a fék és az első kanyarban elmentünk egyenesen. 17 másodpercet veszítettünk és a 17. helyről próbáltunk felzárkózni.

- Másnap már minden rendben ment. Nagyon jókat meccseltünk. Főleg Osváthtal vívtunk jót, ami a régi VFTS-es idők hangulatát hozta vissza. Volt egy defektünk az egyik gyorsasági végén és egyszer a futóművet is megütöttük. Nem mondom, hogy ez nem hátráltatott bennünket, de mindenkinek volt valamilyen problémája, és végül egész jól jöttünk ki belőle.

- Nagyon örülök az N4-es győzelemnek. Tavaly az A8-at nyertük meg Veszprémben, az idén pedig az N4-et. Az autó nagyon jól működött, ami csapatunk munkáját dicséri. Köszönöm mindenkinek, aki az autónkon dolgozott és a támogatóinknak is hogy egyáltalán eljutottunk erre a versenyre.

- A bajnokságban a második helyre jöttünk fel, ami szerintem nagyon nagy dolog egy ilyen kemény mezőnyben. A következő futam, a Mecsek Rali az egyik kedvenc versenyem, bízom benne, hogy a jó sorozatunk ott is folytatódik.

Az Országos Rali Bajnokság állása három futam után*:
1. Hadik-Juhász 70, 2. Pethő-Rubóczky/Bacigál 65, 3. Trencsényi-Trencsényi és Osváth-Farnadi 62, 5. Asi-Pikó 48, 6. ifj. Tóth-Patkó 45,

*nem hivatalos

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team