Újabb nyertes futam, ezúttal murván!

Július 5.
A Suzuki Team Hungary párosa, Ollé Sasa és Czakó Janek az idei évben továbbra is töretlenül halad a bajnoki cím felé. Veszprémben a szezonbéli negyedik győzelmüket aratták, az A-csoportban azonban, Bútorék eléjük férkőztek...

Ollé Sasa - Czakó Janek: "Egy újabb nyertes futammal növeltük pontjaink számát, így a következő versenyen akár bajnokok is lehetünk! Nehéz viadalon vagyunk túl, hiszen nem volt lehetőségünk eleget tesztelni. A pénteki prológon a nagy óvatoskodásban ki is kaptam Robiéktól, de a második körre már felszívtuk magunkat, ami az eredményen is meglátszott! Folyamatosan állítgatunk az autón, hiszen nem volt 100%-os, a hajtással lehetett valami, így két gyorsasági alatt nullára írtuk le a gumikat. Végig nagyon éreztem a teszt hiányát, hiszen a jó beállításokat így később találtam meg. Hajszállal vezettünk Bútorék előtt, hiába erősebb a Swift a megfelelő beállítások híján nem jöttek ki a különbségek. Ráadásul a hosszú végáttétel mellett döntöttünk, ami hiba volt, a rövid ezekre a pályákra jobb választás lett volna. A hosszabb szervizben ezt orvosoltuk, ami az idikön is megmutatkozott. Hál’Istennek később egy nagyon jó hajtást sikerült beállítanunk, az autó idegesebb lett tőle. Sajnos másfél kilométer után kaptunk egy bal első defektet, és úgy döntöttünk, hogy nem állunk meg, csak arra figyelünk, hogy ne felnin menjünk, ez sikerült, de így két és fél perces hátrányba kerültünk. Úgy kezdtük, hogy az első néhány gyorson adni tudtunk Robinak, de az említett defekt változtatott a helyzeten, így ő nagyon ellépett. Mindezek ellenére nagyon jó volt Robi ellen küzdeni, igaz nem örülök, hogy az A-csoportban elénk került, de nagyon hiányzott már a mezőnyből!

Összességében ismét a Super1600-as kategória élén végeztünk, így az előnyünk tetemesre nőtt. Várjuk a pécsi megmérettetést, hogy újra felvegyük a kesztyűt, ezúttal a kategória győzelemért!”

Köszönjük támogatóinknak!

Suzuki Team Hungary