Ábrahám fél prológköre

Július 5.
Nagyon készült a Veszprém Ralira Ábrahám Zoltán és Tóth Gábor, de csak a prológ feléig élvezhették az autózást. Akkor eltört a váltójuk kihajtása. A prológ második körét még lépésben tudták teljesíteni, de az azt követő gyűjtőben végleg megállt az autó, és kiestek a versenyből. Az N3-as bajnokságban így az elsőről a második helyre kerültek.

Ábrahám Zoltán: - Sok mindent nem tudok mesélni. Elrajtoltunk a prológon és az első kör végén valami elreccsent a váltóban. A fokozatokat vette, de nagyon csúnya hangja volt. A prológ második körét vészvillogóval teljesítettük, és még a gyűjtőig is eljutottunk. Ott azonban, amikor visszaadták a menetlevelünket, már nem indult el az autó. A kihajtásnál törhetett el valami.

- Nagyon készültünk erre a versenyre, nagyon szerettem volna menni ezeken a pályákon. Azért is vállaltuk be a versenyt kicsit erőn felül is.

- A Mecsek Rali még kérdéses a számunkra, ugyanazon okok miatt, amiért kihagytuk a Salgó Ralit. Nyirádon viszont úgy tűnik, hogy megyünk. Már csak azért is, mert ezen a versenyen megspóroltunk hat murva gumit.

Az Országos Rali Bajnokság, N3-as kategória bajnokság állása négy futam után*:
1. Bessenyey-Papp 20, 2. Ábrahám-Tóth 16, 3. Puskádi-Csányi 13, 4. Németh-Németh és Lantos-Érczkövi 8, 6. Kovács-Baksay-Szabó és Krupa-Bagdányi 6
*nem hivatalos

A csapat együttműködő partnerei: GP Batteries, LLP Budapest Kft, Absolut pyro Kft, My audio, Toyo Tires, Kitcar auto Kft, RHS Kft.

Ábrahám Zoltán-Tóth Gábor