Pethő: Az autón nem fog múlni

Július 3.
Egyesítette erőit Pethő István és Balogh János, így a Veszprém Ralin csak a Pethő–Bacigál kettős
képviseli a Dynamic Rally Teamet. Pethő számára ez lesz az első murvás verseny az N csoportos Mitsubishivel. Jó előjel lehet viszont, hogy tavaly A csoportban megnyerte a Veszprém Ralit.

Pethő István: - Az utolsó pillanatban állt össze minden. Mindkét autónkat felkészítettük, de mind a ketten nem tudtunk volna rajthoz állni, ezért Balogh Janival egyesítettük az erőinket, és (Bacigál) Igorral mi képviseljük a csapatot a Veszprém Ralin.

- Nem akarok sírni a válság miatt, mert azt úgyis mindenki érzi. A lényeg az, hogy jól felkészítettük az autót, jól sikerültek a beállítások, nagyon jól érzem benne magamat. Ez lesz az első murvás versenyem az N-es Mitsubishivel, de nagyon bizakodó vagyok. Az autó abszolút ütőképes, csak rajtam múlik majd, hogy milyen eredményt érek el.

- Tavaly megnyertük az A csoportot Veszprémben, az idén is szeretnénk egy jó eredményt elérni, és a bajnokságban egy kicsit felfelé kúszni.

Az Országos Rali Bajnokság állása három futam után*:
1. Hadik–Juhász 63, 2. Asi–Pikó 48, 3. Trencsényi–Trencsényi 48, 4. Osváth–Farnadi 46, 5. Pethő–Rubóczky 44, 6. Balogh–Zentai 31, 7. Ollé–Czakó 24, 8. ifj. Tóth–Patkó 21

*forrás: MNASZ

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team