2009. eddig: Ha aszfalt akkor győzelem, és ha murva?

Július 3.
A Suzuki Team Hungary párosa, Ollé Sasa és Czakó Janek idei éve töretlen, háromból-három futamgyőzelemmel a zsebükben várják az első murvás megmérettetést...

Ollé Sasa-Czakó Janek: "Nagyon jók a veszprémi pályák nagyon tetszenek, amik tempós kanyarjait a Super1600-os autóval nagyon jól lehet abszolválni. Jól felkészültünk erre a futamra, az autó nagyon jól be van állítva, ideális körülmények között tudunk versenyezni. Az esőnek én kifejezetten örülök, hiszen lazítja a talajt, így nem lesz annyira autógyilkos a pálya. Mindenféleképpen nyerni szeretnénk, "A" abszolútban és a kategóriában is. A Veszprém ralit nagyon szeretjük, de eddig valahogy sosem állt mellénk a szerencse. Az elmúlt évben például két defektet is kaptunk. Szeretnénk, ha ez a pechsorozat végre megszakadna. A teszten voltak kisebb mőszaki problémáink, amiket sikerült kiküszöbölnünk. Remélem így élesben már nem lesz semmiféle technikai hibánk.”

"A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évben Mecsek helyett, Veszprémben próbálhatják ki magukat a rali kedvelői egy igazi Suzuki Swift versenyautóból kialakított szimulátor volánja mögött! Mindenkit szeretettel várunk a szervizparkban!”

Suzuki Team Hungary