Gáll Csabi navigátort keres

Július 3.
Gáll Csaba és csapata a WATT22 Kft. támogatásával szeretne lehetőséget biztosítani egy mozgásában korlátozott, rallybarát számára, hogy július 10-11. között a Veszprém Classic veteránrally során átélhesse az oldtimer versenyzés szépségeit és egy vérbeli Historic rallyautóban navigálhasson.

Gáll Csaba: - Régóta terveztem már egy hasonló "akciót”. Szeretnék egy mozgássérült rallybarátnak egy jó hétvégét, jöjjön el, üljön be és kapjon egy jó kis élményt! Eddig nem jött el a megfelelő alkalom, de ez a Veszprém Classic 1/100-as verseny erre ideális. Én még sosem indultam 1/100-as átlagtartó versenyen, úgyhogy kíváncsian várom.

Az 1/100-as verseny lényege nem a gyorsaságban, inkább a pontosságban rejlik, ezért olyan jelentkezőket várunk, akiknek nem okoz nehézséget, hogy egész nap a versenyautóban üljenek továbbá a stopperek kezelése és az itiner olvasása örömet jelent.

A tapasztalat hiánya egyáltalán nem gond! Lelkes legyél, és érezd magad jól.

A navigátor és egy kísérője a verseny alatt a csapat vendége. Természetesen gondoskodunk a pénteki szállásról és természetesen a versenyre való lejutásról és a hazajutásról is.

Írj magadról pár sort, hogy miért Te szeretnél lenni navigálni! A jelentkezéseket 2009. Julius 8. csütörtökig 24:00-ig ,a watt22autosport@gmail.com e-mail címen várjuk.

Bővebb információ:
www.veszpremclassic.hu

Fri