Turán Frici rápihent Veszprémre

Július 1.
Kipihenten, feltöltődve és felejthetetlen élményekkel gazdagodva várja a hétvégi Veszprém Rally-t Turán Frigyes. A Synergon Turán Motorsport pilótája az elmúlt hetekben kieresztette a gőzt: egy hétre családostul a Balatonra költözött, sőt még vitorlát is bontott.

A népszerű rally-versenyző azonban nem csak a partról élvezte a magyar tengert. Igazi sportemberhez hűen kormánykerék mögé pattant, csakhogy ezúttal nem a Peugeot-ban diktálta a tempót.

- Zsuzsival, a feleségemmel volt szerencsénk egy rövid vitorlástúrát tenni Balatonfürednél, amit mindketten nagyon élveztünk. Eredetileg a gyerekeinkkel együtt terveztük a kirándulást, ám mostani zivataros időjárás közbeszólt, és bár végül jó idő fogadott, nem mertük megkockáztatni, hogy magunkkal vigyük őket. Sokat hallani a Balaton szeszélyes időjárásáról. Egy hétre rá pedig „felpakoltuk” az egész családot és csodás napokat töltöttünk egy kedves barátunk nyaralójában Balatonvilágoson, ez volt a legjobb, mivel papa-mama-gyerekek együtt lehetett. A szezon folyamán most először és utoljára volt nagyobb szünet két futam között, gyorsan elmentünk és kinyaraltuk magunkat – nevetett Frici.

Sikerült hát tényleg rápihenni a veszprémi versenyre, remélem, a tartalmas, élménydús napok hatása a hétvégi eredményeken is meglátszik majd.

Frici és navigátora, Zsiros Gábor ezúttal is a Bozian csapat Peugeotjával áll rajthoz, és ha minden jól megy, az autó csütörtök reggel landol Alsóörsön.

A Balaton és a nyaralás így már csak szép emlék, hisz Friciék újra zsúfolt, kemény munkával teli napok elé néznek.

- Most hétvégén Veszprém Rally, utána pedig egy hónapunk sem marad a Mecsekig. De nem bánom, sőt, már kimondottan hiányzik az adrenalin!

Synergon Turán Motorsport