Ábrahám ott lesz

Július 1.
Az utolsó pillanatba, szerdán dőlt el, hogy mégis rajthoz áll Ábrahám Zoltán és Tóth Gábor a Veszprém Ralin. A páros a gazdasági válságra visszavezethető okok miatt hagyta ki a Salgó Ralit, és nagyon úgy nézett ki, hogy a Veszprém Ralira is ez a sors vár. Végül azonban a rali szeretete győzött, így az N3-as bajnokságban élen álló páros ott lesz a Veszprém Ralin, ahol természetesen a bajnoki első helyüket szeretnék megtartani.

Ábrahám Zoltán: - Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy rajthoz tudunk állni. Sajnos a gazdasági válság még mindig érződik a támogatóinknál, ami miatt kedden még kérdéses volt, hogy miből versenyzünk. Végül úgy döntöttünk, hogy miután már letréningeztük a pályákat, a Grámán Motorsport tökéletesen felkészített az autót, nem hagyjuk veszendőbe sem az ő, sem pedig a mi munkánkat és valahogy megoldjuk a versenyt.

- Annál is inkább, mert nagyon jó futamnak ígérkezik a Veszprém Rali. Az autónknak nem fekszik annyira a murva, de én nagyon csípem, úgyhogy a kettőt megpróbáljuk összegyúrni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Komolyan felkészültem a versenyre fizikálisan is, minden nap jártam futni, úszni. Csütörtökön pihenünk, pénteken pedig a gépátvétel után még tesztelünk egyet.

- A legutóbbi murvás versenyeken nagyon szoros volt a verseny, folyamatosan adok-kapok volt. Most is erre számítok, és szerintem az nyer majd, akinek jobban jön ki a lépés. Mi a dobogót célozzuk meg és szeretnénk megtartani a vezető pozíciónkat az N3-as bajnokságban.

Az Országos Rali Bajnokság, N3-as kategória bajnokság állása három futam után*:
1. Ábrahám-Tóth 16, 2. Puskádi-Csányi 13, 3. Bessenyey-Papp 10, 4. Németh-Németh 8, 5. Kovács-Baksay Szabó 6, 6. Gergely-Visi 4

*forrás: MNASZ

A csapat együttműködő partnerei: GP Batteries, LLP Budapest Kft, Absolut pyro Kft, My audio, Toyo Tires, Kitcar auto Kft, RHS Kft.

Ábrahám Zoltán-Tóth Gábor