Ezüstérem Opátiából!

Június 30.
Szilágyi Jani és Dienes Babszi az abszolút második helyen fejezte be a Horvát Rally Bajnokság idei második futamát. Az első napi két szakasz után a verseny élén álltak, de a második napon a végső győztes Juraj Sebalj-Toni Klinc kettős mögé szorultak, így a bajnokságban két ponttal az éllovas Luca Betti mögött várják a folytatást.

Szilágyi Jani: Az első nap után talán többet vártunk magunktól, de nem vagyunk csalódottak a második hely miatt. Sajnos nem találtunk bele a gumizásba és annyit kaptunk ez idő alatt, hogy utána már nem akartunk kockáztatni, főleg azért, mert igen kevés kilométer volt már hátra. Az autó most hibátlan volt, megoldódtak az eddigi problémáink és emiatt igazán örülök, lehet a kocsival gyorsan menni. Annyira csúszkáltunk, hogy még ennél a visszavett tempónál is többször le akartunk esni az útról. Tavaly közel sem csúszott ennyire ezeken a gyorsokon, igaz esőben is régen mentem már.

Nagyon fontos volt befejeznünk a versenyt, így örülünk a második helynek mert megdolgoztunk érte keményen. Most egy kis szünet következik, a következő versenyünk augusztusban, Szlovéniában lesz. Gyűjtjük róla az információkat, de remélem nem lesznek azok a körgyorsok amit erőltetni szoktak, mert az utolérések miatt teljesen irreális az egész.

A másik hátralevő két verseny már ismerős és azokat kedvelem is, így reméljük van esélyünk a sikeres folytatásra. Bár az utolsó futam Porecben november közepén az időjárás miatt elég izgalmasnak ígérkezik.

Köszönet támogatóinknak:
SCHNEIDER ÍRÓSZEREK, VICTORIA OFFICE PRODUCTS, MILLER & MORRISON, KÓKAI TÖMÍTÉSTECHNIKAI KFT., TRANSDANUBIO’96 KFT., K+F TANÁCSADÓ KFT., BAUMIDEX KFT., A-Z HOLDING KFT., MONTY SRO.

Stille ASE