Újra lendületben

Június 30.
Újra lendületbe jön a Master Cars Hungarian Racing Team. A két éve alakult csapatnál az elmúlt félév az átalakulással és átszervezéssel telt, melynek keretében az arculat is átalakításra került

A megújulást egy lendületesebb logo, a csapat versenyautóinak új sárga alapszíne is jelzi. A megújult külsőhöz szerencsére új támogatók is párosulnak, valamint szerencsére a régi szponzorok továbbra is bizalmat szavaztak a csapatnak, ami a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben már önmagában sem kis eredmény.

A Master Cars versenyautóparkjában továbbra is megtalálhatók a jól bevált N3-as Renault Clio Ragnotti-k, az EVOIX-es Mitsubishi Lancer, valamint újabban egy N3-as Honda Civic Type-R.
A tervek szerint az autópark tovább bővül majd néhány legújabb Mitsubishi Lancer EVO X-es versenygéppel melyek jelenleg a csapat műhelyében épülgetnek és talán már az idei szezonban csatasorba állhatnak.

A csapat számára a legközelebbi megmérettetés a hétvégén megrendezésre kerülő BF GOODRICH VESZPRÉM RALLYE lesz, de nagyon készülnek a most szokatlan nyári időpontban megrendezésre kerülő MECSEK RALLYE-ra mely a sportág legtradicionálisabb hazai rendezvénye.

Master Cars