Ábrahám az Esztergom Ralin is csak tanácsadó lesz

Május 22.
A tervekkel ellentétben az Esztergom Rali, RTE-futamon sem áll rajthoz Ábrahám Zoltán és Tóth Gábor. A páros a Salgó-Gemer Ralit is financiális okok miatt hagyta ki. Az Esztergom Ralin a szurkolók és maguk kárpótlására akartak rajthoz állni, ám a versenyre korábban jelentkező támogató visszalépet. Így Ábrahám csak tanácsadó lesz a versenyen, ahol barátja, Madari Imre egy Suzukival indul. Mivel a Salgó-Gemer Ralin csak három páros indult az N3-ban, ezért ebben a kategóriában nem osztottak bajnoki pontokat, így továbbra is az Ábrahám-Tóth páros áll a bajnokság élén. A Maxx Rally Team kettőse bízik benne, hogy a Veszprém Ralin már ők is versenybe szállhatnak a bajnoki pontokért

Ábrahám Zoltán: - Két héten belül sajnos a második versenyünket is le kellett mondani. Lett volna egy támogatónk erre a futamra, aki azonban az utolsó pillanatban visszalépett. Változatlanul nem akarjuk túlvállalni magunkat, ezért nem indulunk.

- A versenyen azonban ott leszek, és egy régi barátomnak, Madari Imrének segítek, aki egy Suzukival versenyez az RTE-ben. Szombaton neki segítek autót beállítani, itinert írni, vasárnap pedig megnézem a versenyt. Van egy földút a két pálya között, úgyhogy minden gyorsot láthatok.

- Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk indulni a Salgó Ralin. Most nagyon készülünk Veszprémre. Az autónak nem fekszik annyira a murva, de nekem bejön. Remélem, hogy a kategóriánk is meglesz, és bajnoki pontokért tudunk küzdeni.

Az Országos Rali Bajnokság N3-as kategória bajnokság állása három futam után*:
1. Ábrahám-Tóth 16, 2. Puskádi-Csányi 13, 3. Bessenyey-Papp 10, 4. Németh-Németh 8, 5. Kovács-Baksay Szabó 6, 6. Gergely-Visi 4

*forrás: MNASZ

A csapat együttműködő partnerei: GP Batteries, LLP Budapest Kft, Absolut pyro Kft, My audio, Toyo Tires, Kitcar auto Kft, RHS Kft.

Ábrahám Zoltán-Tóth Gábor