Fog, fog, fog

Május 18.
A H9 harmadik helyét szerezte meg Zsíros Imre és Milcsevics Lóránt, a Salgó-Gemer Ralin. Zsíros az első gyorsaságit egy kicsit elóvatoskodta így fél perc hátrányból, a kategória hetedik helyéről kellett felküzdenie magát. Másnap azonban kedvenc pályáin szárnyalt, de ezúttal sem felejtkezett meg a nézők és saját maga szórakoztatásáról sem.

Zsíros Imre: - Fantasztikusan jó érzés volt újra versenyautóban ülni és öt hónap után újra versenyezni. Az első gyorsaságinkon meglátszott a kihagyás. Annyira csúszott a pálya, hogy azt hittem, egyhelyben állunk, és csak forog alattunk a kerék. A pálya felénél jött velünk szemben egy néző, illetve nem jött, hanem csúszott ő is lefelé az aszfalton.

- Az első gyorsaságit nagyon elóvatoskodtam, kaptunk is mindjárt fél percet. A második gyorsaságin kezdtem érezni, hogy fog, fog, fog. Amint megvolt a tapadásunk, fokozatosan gyorsultunk. Az első napot a negyedik helyen zártuk.

- Másnap Cereddel, a kedvenc pályámmal kezdtünk, ott sikerült minden mögöttem jövőtől leszakadni. Próbáltunk előre is jönni, de ha Németh Laci nem esik ki, akkor nem lett volna meg a harmadik hely.

- Mátrakeresztesen sajnos etapban jöttünk le az első körben, Kazáron pedig még a kilencvenes években mentem utoljára, de semmit sem változott az óta.

- Nagyon jóízűt autóztunk, úgy gondolom, hogy a nézőknek is tetszett ahogy közlekedtünk, és mi is jól éreztük magunkat. Remélhetőleg most már az idén minden futamon rajthoz tudunk állni.

A csapat együttműködő partnerei:
HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE-H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi

Zsíros Imre-Milcsevics Lóránt