Hetvenötödik helyről a negyedikre!

Május 17.
A szombati kicsúszás utáni 75. helyről végül negyedikre tornázta fel magát a Synergon Turán Motorsport csapata a Salgó-Gemer Rallyn. Frici és Gábor a vasárnapi hibátlan autózással alig maradt csak le a dobogóról.

A vasárnapi gyorsasági szakaszokon Turán Frigyes példaértékű autózást produkált. Az első körben harmadik, második, majd első helyen zárta a futamokat, a második körben már nem nagyon engedett maga elé senkit – első, második, és ismét első helyen ért be a célba.

„Minden rendben volt a vasárnapi versennyel, amit ki lehetett hozni a mai napból, azt sikerült elérnünk. Szuper volt az egész csapat, a Bozian pedig ismét csúcsautót tett alánk. Tényleg nem lehet okom panaszra” - foglalta össze szereplésüket Turán Frici. "Optimista prognózis volt, hogy bejöhetünk összetettben a negyedik helyre. A szombati nap után a csapattal való egyeztetésen én maximum ötödik, hatodik helyre számítottam, ám a csillagállás kedvezett, s tényleg minden együttállt ahhoz, hogy jól teljesítsünk. Az pedig, hogy a fantasztikusan autózó ellenfeleinket legyőztük, csak a mi renoménkat növeli” - nevetett a pilóta.

A pörgős hétvége után a Synergon Turán Motorsport csapata elégedetten indult haza, a szombati erdei kalandot pedig nem élték meg kudarcként.

„Gábor tökéletesen navigált és én sem vettem túl gyorsan a kanyart. Egyszerűen koszosabb volt az út, mint ahogy azt előre látni lehetett. A nézőknek pedig köszönettel tartozunk, mert segítségükkel vissza tudunk kapaszkodni a versenybe, s végül remekül szerepeltünk” - folytatta Frici, aki azt is elárulta, mára kellően elfáradt ahhoz, hogy hazafelé átadja a kormányt feleségének

Synergon Turán Motorsport