Ábrahám nem indul

Május 14.
Nem áll rajthoz Ábrahám Zoltán és Tóth Gábor, a Hell Energy Drink Salgó-Gemer Ralin. Az N3-as kategória bajnokságát vezető párosnak is soknak bizonyult az elmúlt hét hét alatt lebonyolított három verseny. Miután az előzetes információk szerint, várhatóan a kategóriájukban sem gyűlik össze annyi nevező, hogy értékelhetőek legyenek, a verseny lemondása mellett döntöttek.

Ábrahám Zoltán: - Nagyon pengeélen táncolt a Salgó Rali. A jelen gazdasági helyzet és a túlságosan is sűrű versenynaptár együttes eredményeként elég nehezen tudtuk volna előteremteni a verseny költségvetését. Mindent pedig nem akartam feltenni a versenyzésre.

- Emellett előzetesen úgy tűnik, hogy elég kevesen leszünk a kategóriában. Ahogy a versenyzőtársaktól érdeklődtem, csak hárman indulnánk, így nem értékelnek minket. Végül ennek a kettőnek az eredményeképpen döntöttünk úgy, hogy kihagyjuk a Salgó Ralit.

- Ezt nagyon sajnálom, mert az új pályák nagyon motiváltak volna. Amikor Kassán mentünk idegen pályákon, akkor nagyon jól szerepeltünk. Három másodperc hátránnyal lettünk másodikak, és most is kíváncsi lettem volna, hogyan szerepelünk.

- Hogy a szurkolókat, a támogatóinkat és magunkat is kárpótoljuk egy kicsit a Salgó utáni héten rajthoz állunk az Esztergom Rali RTE-futamon. Ennek költségvetése a negyede egy első osztályú futaménak, és mivel én is Bajnán lakom, a gyorsaságik majdnem előttünk mennek el.

Az Országos Rali Bajnokság N3-as kategória bajnokság állása*:
1. Ábrahám-Tóth 16, 2. Puskádi-Csányi 13, 3. Bessenyey-Papp 10, 4. Németh-Németh 8, 5. Kovács-Baksay Szabó 6, 6. Gergely-Visi 4

A csapat együttműködő partnerei: GP Batteries, LLP Budapest Kft, Absolut pyro Kft, My audio, Toyo Tires, Kitcar auto Kft, RHS Kft.

Ábrahám Zoltán-Tóth Gábor