Balogh Jani jó úton halad

Május 13.
A B.O.S. gyár mérnökével tesztelt Balogh János a Salgó-Gemer Rali előtt, aminek köszönhetően sokat javult autója futóműve, így remélhetőleg már fel tudja venni a versenyt az N csoport elejével. Zentai Kornél kislánya a Miskolc Rali alatt megszületett, a baba és a mama is jól vannak, így Kornél kimenőt kapott a Salgóra, úgyhogy megint ő fogja olvasni Baloghnak az itinert.

Balogh János: - Miskolcon borzasztóan viselkedett az autónk, ezért mindenképpen változtatnunk kellett a futóművön. Továbbra is bizalmat szavaztunk a B.O.S lengéscsillapítóknak. A gyár, világszerte elismert mérnöke jött el a keddi tesztünkre, ahol nagyon sokat dolgoztunk a beállításokon.

- Rakacán teszteltünk, szándékosan olyan helyen, ahonnan még volt emlékem a Miskolc Raliról. A versenyen használt beállításból indultunk ki és elég durva lépésekben mentünk el különböző irányokban. Az eredmény nagyon pozitív lett, kicsit nedves pályán is jobb időt tudtam menni, mint a versenyen száraz körülmények között, és újra lett bizadalmam az autóban. A lengéscsillapítón is állítottunk, a rugókat is kicseréltük és még a hajtáson is igazítani kell egy kicsit. Nagyon sokat tanultam ezen a teszten, többek között azt is, hogyan kell tesztelni. Nagyon jó volt, ilyen komoly szakemberrel együtt dolgozni.

- A csapatunk életében a legfontosabb dolog azonban az volt, hogy megszületett (Zentai) Kornél kislánya, úgyhogy újra ő fog navigálni a Salgón.

- A pályák teljesen újak lesznek számomra. Mátrakeresztesen még a Hondával mentem felfelé, és egyszer Balázs Öcsinek navigáltam a Zsiguliban lefelé. Az is komoly iskola volt, mert az istenért nem fékezett volna, úgy úsztatta el az autót minden kanyarban.

- Az első két versenyen nem voltunk valami eredményesek, remélem, hogy most jobban fel tudjuk venni a versenyt a mezőny elejével.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team