Szolyka Miki: két verseny kimarad

Május 12.
Nem áll rajthoz a Salgó-Gemer Ralin Szolyka Miklós és Jánosa Ákos, akik a Nyílt Rali Bajnokság negyedik futamát, a Veszprém Ralit is kihagyják. Legközelebb augusztus elején láthatjuk őket a Mecsek Ralin, illetve addig tesztelés céllal talán egy meghívásos versenyen rajthoz állnak.

Szolyka Miklós: - Nagyon sűrűn voltak a versenyek. Most egy kicsit a családdal is foglalkozunk, és dolgozni is kell, úgyhogy két versenyt kihagyunk, és csak a Mecsek Ralin állunk rajthoz újra. Addig gyűjtünk egy kis kedvet. Az elmúlt egy évben nem sikerült célba érnünk, ami egy kicsit letörte a csapat hangulatát. Az autónk szerintem jó, azzal nem nagyon tudunk mit kezdeni, hogy két vadonatúj ékszíj is elszakad.

- A Salgó Rali utáni héten szeretnénk rendbe tenni a masinát Kasza Zolival. Még egyszer átnézzük, és szerintem Pécs előtt elmegyünk egy kisebb versenyre, hogy ha még van valami hibája az autónak, akkor ott kijöjjön és Pécsen célba tudjunk érni vele.

- Szeretnék lemenni a Slagó Ralira, szurkolni a Dynamic Rally Team minden tagjának, Pethő Tyutyunak és Balogh Janinak. Meg az összes Zsigulisnak, főleg a Kasza motorosoknak. Üdvözöljük a Lada szurkolókat, annál is inkább, mert most két versenyig mi is azok leszünk.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness

Dynamic Rally Team