Három Fabia Belgiumban

Május 12.
Az előzetes tervekkel ellentétben, az Ypres Rally nem szerepelt a csehek programjában, ott lesz a Skoda az IRC belga állomásán, méghozzá három autóval, Hanninen és Kopecky mellett Francois Duval is kap egy Fabiát.

A döntés az elmúlt hét folyamán, az Azori-szigeteken elért eredmény után vált hivatalossá: Francois Duval a belgiumi Ypres Rallyn egy Skoda Fabia S2000-essel fog rajthoz állni. Azonban mielőtt a nagy bevetés megtörténne, Francois egy két napos teszten ismerkedhet meg a cseh márkával.

Nagy reményekkel vág neki a Skoda az elkövetkezendő napok tesztjeihez, hiszen a dobogó második helyét szerezte meg Jan Kopecky-vel, a Sata rallyn. A cseh sztár mellett a másik rajthoz álló természetesen Juho Hanninen, a finnek üdvöskéje, és a Skoda csapat idei sztárja.

Az Ypres rallyn igazán kiélezett küzdelmek ígérkeznek, a Peugeot, az Abarth és a Skoda jóvoltából - de a Proton debütálására is itt sor kerül. A nevezési lista S2000-es kategóriájában helyet kapnak többek között az Opel és a Volkswagen autói is.

Megállíthatatlan Meeke
Dobogóban bízik Hanninen
Újra Európában

Lara